Es fa difícil parlar d’un mateix, però tenint en compte que has entrat en aquesta pàgina estàs mínimament interessat en conèixer alguna cosa més d’aquest que escriu, així que intentaré fer un breu resum de qui sóc i a que em dedico.

Actualment treballo al Teatre Kursaal de Manresa, on sóc el tècnic de so i audiovisuals, les meves tasques van des de el manteniment i posada a punt dels equips del teatre pels diferents espectacles que es programen, fins a la gravació i producció de falques publicitàries per diferents mitjans de comunicació, la creació de vídeos promocionals de la programació del teatre, entre altres.

A part d’això també sóc el responsable de comunicació de la Fundació EMI Manresa, on he fet el disseny de la pàgina web que també mantinc i actualitzo.

Com a tècnic de so he realitzat algun dissenys de so que m’han permès treballar amb els millors directors contemporanis de teatre de Catalunya com Oriol Broggi, Carlota Subirós, Magda Puyo o Jordi FigueresThis is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!